top of page

Rate my poems

Public·8 members
Jonathan Jones
Jonathan Jones

Driver Gadmei Utv 330 Windows 7


UMAX/Gadmei USB UTV 330 USB Tv Tuner Driver 1.1.4.12 for Windows 7. Windows Server 2016, Windows 10 64 bit, Windows 10, Windows 8.1 64 bit, Windows 8.1, OS. Power bank gadmei c100-10 000 mah Special Price LKR 3500.00. Hay kali ini saya akan membagikan driver tv tuner yang bisa di gunakan di windows 10, perangkat saya adalah gadmei tv tuner 380 yang driver bawaanya dalah driver window 7, tetapi tenang saya punya drivernya yang sudah saya test di windows 10 oke banget. Berikut silahkan di download dan di simak cara cara nya.




Driver gadmei utv 330 windows 7



Download Gadmei TV-tuner drivers or install DriverPack Solution software for driver scan and update. Windows XP, 7, 8, 8.1, 10 (x64, x86) Category: TV-tuners. Select Search automatically for updated driver software. Select Update Driver. If Windows doesn't find a new driver, you can try looking for one on the device manufacturer's website and follow their instructions. Reinstall the device driver. In the search box on the taskbar, enter device manager, then select Device Manager.


A windows shell extension which installs a new tab with file hash information. Includes MD5, SHA1 and CRC032. Also allows for easy hash comparison. Great for verifying downloads without requiring any external tools. more info...


The em28xx accepts the parameter 'card=' when it's loading, is where you have to mention your device number from the driver device list. so my device is listed on 37th location in the listSo I'll load my device in to the driver as follows


  • Reblogged by +CSIT Authority under full permission by +Siddhant Rimal(@GLP) This is a tested & working fix for GADMEI UTV332E / UTV330E GADMEI USB 2.0 TV BOX users will have to agree that the GADMEI software installation really sucks big time, with a capital S. This is because the whole device is made in China and its drivers and software are rendered 'untrusted' by Windows due to non standard certificates. [Even though they work perfectly under optimal fixes.]The saddest part is, that it is not entirely based on an english language interface either, so most people will NOT get the much needed 'help'. The help & support at GADMEI sucks big time too! So, we GADMEI user folks had to develop our own way to overcome this problem.I'm sure users have had problems installing the TV BOX in Windows 7 OS platform. It is fairly simple with Windows XP and Vista, but sometimes, it won't work too!So to sum it up, thats why GLP brings you a nifty trick to overcome this problem. NO big bulky downloads, NO useless files. Just a nifty trick, some very small size file downloads and we're good to go! NO [.exe] files either, so you don't risk a malware or virus [Its tested] Follow this easy set of instructions: First download these files, if you DO NOT already have them.

  • All CD Content [40.4Mb]:Please Note: An error may be shown. This is because google drive is unable to scan over 25MBs of ZIP file. Rest assured, the file is completely safe and is distributed with exactly the same content as official Gadmei CD. If you are using anything other than Windows XP, then you might also need to download the driver that is given below. Any further questions can be answered at Gadmei Windows 7 and higher OS Drivers [139Kb]:[There is a 20GB download limit on these^ files so when lots of people download it, the link crashes. We are working to fix this issue(namely get a better server :v ) but for now, if it crashes, please let us know in the comments below. Thanks! ;) ]Extract the files from USB TV BOX 3.0[GLP].zip , and install GADMEI USB BOX 3.0 software (Yes it says 3.0, but the device is actually 2.0, it supports both). Install by running autorun.exe inside the extracted folder.

  • If you run Windows XP, restarting the system will work fine after install. Same for Vista. Thats all for XP and Vista.

  • If you are running Windows 7, do not restart yet!

  • Extract Win7Drivers[GLP].zip and paste the files inside the same folder where you installed the TV box software in Step 2. example: If you installed in E:\Gadmei , paste it inside that folder.

  • Now go to Control Panel > Administrative Tools > Computer Management > Device Manager > Select the 'USB TV DEVICE' with a question mark sign.

  • Right click on it & select 'Update Driver Software' > Browse my computer for driver software > 'Browse' and select the place where you pasted all the drivers extracted in Step 5. In my case, E:\Gadmei

  • Okay then, thats it! Congratulations, you have succeeded in fixing your 'wittle' GADMEI problem in Windows 7.

NOTE: The process for Windows 7 also applies for any higher version of Windows Operating System; i.e. the Windows 7 method also works for Windows 8 , Windows 8.1 and Windows 10 Do share and spread this to let more people know & help them! Bookmark us to solve your problems for FREE,lose your problems at GLP. Still confused? Hit me up in the comments and I'll fix it up for you in a jiffy!Disclaimer:Reblogged by +CSIT Authority under full permission from +Siddhant Rimal (@GLP). No Copyrights infringed or intended to violate. Drivers are provided for troubleshooting purposes only.


Hi guys, I am sorry for the INCREDIBLY LATE reply. I don't get notifications from blogger anympre, please do a facebook comment from now on. Onto the question: If you can't see the 'USB TV Device', it probably means one of two things. 1 Your computer is unable to I/O with the device from that particular port, or a physical problem like damaged wire is causing a problem 2 Or, windows has mis-identified the device as something else. Solution for problem 2 is to plug out the device, scan your computer in device manager ans then plug it back in while the device manager is in expanded form. Your 'USB TV Device' may just have been mislabelled as something else. If there is a new entry(usually at the USB section), you should know. If you find the misidentified entry, right click it and uninstall driver. Then unplug your device and install the CD contents first anyways. This should introduce various drivers to your system first. And now if you try it, it should work.I am sorry to be of limited help. Driver conflicts are tricky to fix just by explaining. Please keep in mind that the label 'USB TV Device' means your computer is correctly identifying that the device is a TV device. Question mark means it just does not know what driver to use for the identified device. Sometimes, the device may be mis-identified(as in your case) where the computer will be convinced that it is connected to something else(eg: likr a keyboard) and will try to use keyboard drivers on the device, which will abviously fail but will not show a red question mark. It might show a yellow exclamation mark or nothing at all, you'll have to check the properties of suspected device to know if it is functioning properly(or is only enabled). I wish you success in fixing this.


Ada 3 proses instalasi, yaitu instalasi driver, instalasi software pendukung dan instalasi software TVR Plus. Software yang menyertainya mendukung format MPEG sehingga bisa langsung di bakar ke CD / DVD. Software bawaan tersebut mampu mengerjakan video dan photo editing secara sederhana, sehingga hasilnya menjadi lebih menarik. Hasil rekam maupun capture gambar ini tersimpan di direktori : C:\Program Files\Gadmei\GADMEI TVR. Ketika saya mencoba merekam sebuah acara di TV, yang kurang lebih berdurasi 1 jam dengan men-setting kualitas gambar High, besarnya file yang dihasilkan adalah 515 MB. Sehingga cukup di bakar ke dalam 1 keping CD. Informasi display, channel dan volume suara ada pada tampilan layar monitor. Ukuran layar bisa di atur dengan mudah sesuai dengan keinginan. Di mana resolusi maksimal adalah 720 x 576 pixel (PAL) / 720 x 480 pixel (NTSC).


Bung Hari, aq pernah instal TV tuner ini tahun lalu dan berhasil. Karena kompie diinstal ulang, aq mo instal lagi nih gadmei. Bisa terinstal tapi kok kenapa semua menunya gak aktif bila diklik? Jadinya yang muncul gambar semut semata, gak bisa scan channel dll. Kira-kira apa yang salah ya bung? thanks.


Maaf mas, drivernya ukurannya besar sekali. Kalau memang masih sekitar Jakarta, bisa saya bantu untuk copykan dan bisa diambil di kantor saya. Konfirmasi saja lagi, nanti saya kasih alamat kantor saya.


sy ada utv 330+, tapi pada saat saya instal drivernya ada masalah, sama seperti mas hendri diatas.bisa ga mas sy di email driver usbnya, ato diupload aja mas kalo boleh. soalnya saya berada di samarinda. thx


maaf mas hari saya mau nanya nih saya merekam siaran menggunakan gadmei 330+ tapi tidak ke direktori GADMEI TVR , file simpanan masuk ke C:\Program Files\GADMEI TVHome Media\Videos ketika file sampai dengan 60 mega an tiba2 laptop nya hang padahal memori yang free di drive C sekitar 15 Gigaan, apakah karena kompi nya cuma 1.73 Ghz atau RAM nya 512M atau karena Software nya memang agak beda tampilannya dengan punya mas hariterima kasih sebelumnya


saya baru sebulan beli gadmei utv330, kebetulan Cdnya hilang, saya coba download di tapi utk drivernya ada pesan : D:\UTV330+xp drivers\Drive\install\UsbTvBoxDriver\emBDA.infNot found the device,Driver installing failed. bisa dibantu mas atau jika ada driver yang ok banget bisa di kirimin ke email saya.


Slm knl mas,cd driver gadmei utv330 punya saya hilang, ketika download di permasalahannya sama dgn beberapa teman diatas, yaitu not found file emBDA.infbisa bantu mas caranya gmn? atau kl blh copy cd driver gadmei utv330 punyanya mas.saya tinggal d surabaya.Makasih sebelumnya 350c69d7ab


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page